Antwerpen – Centraal Station – Noord-zuidverbinding

Het Amerikaanse weekblad Newsweek plaatste het station in februari 2009 bij de wereldtop. De Amerikanen bezochten een aantal prestigieuze stations en kwamen tot de conclusie dat de Antwerpse spoorwegkathedraal een vierde plaats waard is.[3] Station Antwerpen-Centraal werd in 2010 gekozen tot mooiste station van Europa, door bezoekers van StedenTripper.com.

En 2009, la gare d’Anvers-Central est jugée par le magazine américain Newsweek quatrième plus belle gare du monde. la première étant la gare de Saint-Pancras de Londres, la seconde, le Grand Central Terminal de New York et la troisième, le Chhatrapati Shivaji Terminus de Bombay.

In 2009 the American magazine Newsweek judged Antwerpen-Centraal the world’s fourth greatest train station.

Antwerp Central Station